Wij zijn een niet-beursgenoteerd firma die het moederbedrijf is van verschillende Europese dochterondernemingen. Zo vormen we een internationale familie met één doel. Onze filosofie is gebaseerd op een bottom-up bedrijsvoering en intern overleg om goede resultaten op vooral de lange termijn te bereiken. Met betrekking tot onze dienstverlening, kunnen we met trots zeggen dat ons bedrijf een reeks diensten biedt voor institutionele klanten en particuliern, zowel binnen Europa als wereldwijd.

Stevig geworteld in traditie

Onze oprichter geloofde dat fundamenteel wetenschappelijk onderzoek van essentieel belang is om superieure resultaten op de lange termijn te behalen. Daarom is het kleine bedrijfje dat hij in de beginjaren van de vorige eeuw oprichtte, uitgegroeid tot een van ’s werelds meest gerespecteerde instellingen in onze sector. We zijn trots op het zeer delicate proces dat ons in staat heeft gesteld om onze manier van zakendoen te behouden. Onze governance structuur is gebaseerd op het uitgangspunt dat een groep individuen met verschillende perspectieven betere beslissingen kan nemen door middel van discussie en debat. Door deze overtuiging geloven we sterk in een multidisciplinaire aanpak. We komen door middel van soms verhitte discussie tot interessante inzichten. We zijn ons bewust van de filters die normaliter uiteenlopende gezichtspunten uitfilteren en proberen dat proces tegen te gaan om de best mogelijke oplossingen voor ons bedrijf te bereiken.

Gericht op de toekomst

In een omgeving waar alles is ingesteld om grote ideeën aan te moedigen tot het punt waarop ze floreren, zijn onze medewerkers gebonden aan een gemeenschappelijk doel en een aantal gedeelde waarden. In de afgelopen paar jaar zijn we hebben we stevig gebrainstormd om de beste manier te vinden om  netwerken in te richten. Daarom hebben we het concept van onze bedrijfsgemeenschappen ontwikkeld die u met een groot enthousiasme verwelkomen. Onze gemeenschappen verspreiden zich wereldwijd. Hierdoor kunnen we ons in de nabije toekomst nog sterker ontwikkelen.